Deprecated: تابع noindex از نگارش 5.7.0 منسوخ شده است! به جای آن از wp_robots_noindex() استفاده نمایید. in /var/www/html/mag/wp-includes/functions.php on line 5381

مجله پزشکی و سلامت طبینجا

علایم آپاندیسیت و تشخیص آن

380758.jpeg caption

آپاندیسیت التهاب زائده آپاندیس می باشند که یک اورژانس پزشکی است که اغلب اوقات نیاز به جراحی و خارج کردن آپاندیس در اسرع وقت دارد. آپاندیس یک بافت توخالی است که در انتهای روده بزرگ در سمت راست و پایین شکم قرار دارد .گرچه التهاب آپاندیس در هر سنی ممکن است رخ بدهد اما آپاندیسیت در کودکان کوچکتر از دو سال به ندرت دیده می شود. این بیماری اغلب در سنین بین ۱۰ تا ۳۰ سال دیده می‌شود .آپاندیسیت زمانی اتفاق می افتند که آپاندیس با مسئول یک جسم خارجی مثلاً انگل یا سرطان انسداد پیدا کرده باشد انسداد ممکن است به علت عفونت نیز ایجاد شده باشند و در نتیجه این زائده متورم می‌شود و ممکن است خود نیز عفونی گردد.

 

 

علائم اصلی  آپاندیسیت

علائم اصلی این بیماری به این شکل بروز پیدا می‌کند درد در ناحیه پایین و راست شکم معمولا بدون علامت می باشد کاهش اشتها تهوع و استفراغ بعد از شروع درد شکم نرمش شکم به بالاتر از ۳۷ درجه، عدم دفع گاز از شکم. سایر علائم آپاندیسیت به این شکل مطرح می‌شود:

هر کدام از این علائم نیاز به مشورت با پزشک دارد در صورتی که دچار این علائم شدید چیزی نخورید نوشید و از مسکن، ضد اسید، مسهل و  پدهای گرمایشی استفاده نکنید.

 

تشخیص آپاندیسیت

 تشخیص آپاندیسیت ممکن است چالش برانگیز باشد علائم اغلب ناواضح هستند یا ممکن است به علت سایر بیماری ها مثل اختلال کیسه صفرا، مثانه ،عفونت ادراری بیماری‌کرون، گاستریت، سنگ کلیه، عفونت روده باریک و اختلالات تخمدان هم رخ دهند. تست هایی که برای تشخیص آپاندیسیت انجام می شوند شامل موارد می باشند که شکم برای بررسی التهاب تست ادرار برای بررسی عفونت ادراری، معاینه مقعدی، آزمایش خون برای بررسی عفونت، سی تی اسکن و سونوگرافی. در صورت تشخیص قطعی آپاندیسیت جراحی معمولاً تصمیم به عمل جراحی می گیرد ممکن است بعد از جراحی یک دوز آنتی بیوتیک برای بیمار تزریق گردد هر چقدر بیمار بیشتر ناشتا باشد عمل جراحی راحت تر انجام میشود.

 

 

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از متخصص داخلی ما نوبت بگیرید. 

Rate this post