Deprecated: تابع noindex از نگارش 5.7.0 منسوخ شده است! به جای آن از wp_robots_noindex() استفاده نمایید. in /var/www/html/mag/wp-includes/functions.php on line 5381

مجله پزشکی و سلامت طبینجا

هشت ماده مفید برای کاهش اشتها و کاهش وزن

480513.jpeg caption

لینولئیک اسید نوعی اسید چرب اشباع نشده است که بطور طبیعی در لبنیات و گوشت یافت می شود. اخیرا مکمل های لینولئیک اسید جهت کاهش وزن به بازار عرضه شده اند. این اسید، بر ژن ها و هورمون هایی که در تنظیم اشتها نقش دارند اثر گذاشته و اشتا را کاهش می دهد. از طرفی سوختن چربی را در بدن افزایش داده و بافت عضلانی را افزایش می دهد.

پرتقال تلخ نوعی از مرکبات است که حاوی ماده ای بنام سینفرین است. تحقیقات نشان داده اند که این ماده باعث کاهش اشتها می شود. این ماده همچنین میزان متابولیسم پایه را نیز افزایش می دهد که باعث می شود در حالت استراحت بدن شما کالری بیشتری بسوزاند.

این عصاره از دانه های خام قهوه تولید می شود و حاوی مقادیر بالایی کلروژنیک اسید است که مانع تجمع چربی در بدن می شود. این عصاره همچنین مقادیر بالایی کافئین دارد که باعث مهار اشتها می شود.

عصاره زعفران حاوی چندین ماده موثره است که باعث احساس سیری می شوند. عصاره زعفران با کاهش اشتها و ریزه خواری نقشی مفید در کاهش وزن دارد.

گیاه گوارانا از هر گیاه دیگری در جهان، میزان کافئین بیشتری دارد. کافئین متابولیسم بدن را افزایش داده و اشتها را کاهش می دهد.

گلوکومانان یک فیبر گیاهی محسوب می شود که حاوی زنجیره های کربوهیدرات است و در تماس با آب منبسط شده می تواند تا 50 برابر وزن خود آب جذب کند. مصرف این گیاه باعث احساس سیری و کاهش اشتها می شود. 

گارسینیا کامبوجیا ماده ایست که از گیاهی بنام گارسینیا گامی گوتا استخراج می شود. این گیاه حاوی ماده ای بنام هیدروکسیسیتریک اسید است که با افزایش سروتونین در مغز سبب کاهش اشتها می شود. 

این ماده معدنی برای کنترل بهتر قندخون، کاهش اشتها و ریزه خواری مورد استفاده قرار می گیرد. کرومیوم نوروترانسمیتر هایی که در مغز مسئول افزایش اشتها هستند کنترل می کند.

شما میتوانیدبا استفاده از سامانه آنلاین طبینجا بصورت آنلاین از متخصصین رژیم درمانی و تغذیه ما نوبت بگیرید.

Rate this post