Deprecated: تابع noindex از نگارش 5.7.0 منسوخ شده است! به جای آن از wp_robots_noindex() استفاده نمایید. in /var/www/html/mag/wp-includes/functions.php on line 5381

مجله پزشکی و سلامت طبینجا

کاشت مو و انواع آن

کاشت مو و انواع آن

امروزه کاشت مو به یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های زیبایی به ویژه در آقایان تبدیل شده است؛ از آن جایی که طاسی و ریزش مو به مشکلی متداول در هر دو جنس تبدیل شده است، افراد زیادی این روزها به شیوه‌های مختلف کاشت مو رو آورده‌اند. در متن پیش رو قصد داریم شما را با کاشت مو و انواع آن آشنا کنیم. برای اطلاع از اینکه چگونه بهترین دکتر را برای این جراحی انتخاب کنید مقاله بهترین دکتر کاشت مو را بخوانید.

در این مقاله می‌خوانید:

کاشت مو چیست؟

کاشت مو شیوه‌ای است که طی آن جراح پلاستیک یا متخصص پوست و مو، موها را به مناطقی از سر که خالی از مو شده اند، منتقل می‌کند. این موها اغلب از پشت یا کنار سر به جلو یا بالای سر منتقل می‌شوند. کاشت مو اغلب در مطب و تحت بی‌هوشی موضعی انجام می‌شود.

الگوی طاسی حجم ریزش مو را تعیین می‌کند. الگوی طاسی خود مطابق با ژنتیک است. علاوه بر این عوامل زیر هم می‌توانند اثرگذار باشند:

آیا کاشت مو انواع مختلفی دارد؟

دو نوع اصلی کاشت مو وجود دارد: پیوند اسلیت و میکرو. در پیوند اسلیت 4 تا 10 مو در هر پیوند زده می‌شود؛ در پیوند میکرو در هر پیوند برحسب نیاز 1تا 2 پیوند مو انجام می‌شود.

آیا کاشت مو موثر است؟

بطور کلی کاشت مو نسبت به مصرف داروهای بدون نسخه از قبیل مکمل‌ها اثربخشی بیشتری دارد. با این حال عواملی وجود دارند که می‌توانند بر روی اثربخشی کاشت مو تاثیر بگذارند؛ از جمله:

 

کاشت مو برای چه کسانی مناسب است؟

کاشت مو می‌تواند ظاهر و روحیه شما را بهتر کند و از سوی دیگر به افزایش اعتماد به نفس در شما کمک کند. افراد زیر کاندید مناسبی برای کاشت مو هستند:

کاشت مو برای چه کسانی مناسب نیست؟

کاشت مو برای افراد زیر مناسب نیست:

در طول کاشت مو چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

پس از تمیز کردن کامل سر، پزشک یک سوزن به سر شما می‌زند تا دچار بی‌حسی موضعی شود. دو روش اصلی برای بدست آوردن فولیکول‌ها برای کاشت مو وجود دارد: FUT و FUE .

در FUT:

  1. جراح با استفاده از یک چاقوی جراحی نواری از پوست پشت سر را جدا می‌کند.
  2. این محل بخیه زده می‌شود.
  3. جراح با استفاده از ذره‌بین و چاقوی تیز قسمت‌های برداشته‌شده پوست را بخش‌های کوچک‌تری تقسیم می‌کند.
  4. این بخش‌های جداشده به رشد طبیعی موها کمک می‌کنند.

در روش FUE:

  1. صد ها تا هزاران فولیکول مو بطور متسقیم و با اثر برشی منگنه مخصوص برداشته می‌شوند.
  2. جراح به آرامی سوراخ‌های کوچکی با سوزن یا تیغه مخصوص در محلی که قرار است کاشت مو انجام شود، ایجاد می‌کند. این سوراخ‌ها در مرحله بعد با موها پر می‌شوند.
  3. در طی یک جلسه درمانی جراح ممکن است صدها یا هزارن مو را پیوند دهد.
  4. بعد از پیوند پوست سر شما با استفاده از یک گاز یا بند برای چند روز پوشیده می‌شود.

یک جلسه کاشت مو ممکن است چهار ساعت یا بیشتر زمان ببرد. بخیه‌ها بطور معمول ده روز پس از کاشت مو برداشته می‌شوند.

حداکثر 3 تا 4 جلسه نیاز خواهید داشت تا به درمان حداکثر پاسخ را بدهید. فاصله بین جلسات اغلب چند ماه است تا به موها فرصت کافی برای رشد داده شود.

پس از کاشت مو چه اتفاقاتی رخ می‌دهد؟

از آن جایی که ممکن است پوست سرتان پس از کاشت مو دردناک باشد، لازم است برخی داروها را مصرف کنید: از جمله:

اغلب افراد چند روز پس از جراحی می‌توانند به فعالیت‌های معمول‌شان برگردند.

طبیعی است که موهای پیوندی بین 2 تا 3 هفته پس از کاشت مو بریزند. این مسئله به رشد موهای جدید کمک می‌کند. اغلب افراد 8 تا 12 ماه بعد از کاشت مو، اثرات رشد موهای جدید را می‌بینند.

اغلب پزشکان ماینکسیدیل با فینستراید تجویز می‌کنند تا رشد موها تقویت شود؛ علاوه بر این این داروها به پیشگیری از ریزش مجدد موها کمک می‌کنند.

عوارض جانبی احتمالی کاشت مو چیست؟

عوارض جانبی کاشت مو اغلب جدی نیستند و پس از گذشت چند هفته بررطرف می‌شوند؛ از جمله:

چشم‌انداز طولانی مدت کاشت مو چگونه است؟

بطور معمول افرادی که کاشت مو داشته اند، در مناطقی که پیوند مو انجام شده است، رشد مویشان ادامه پیدا کرده است. موهای جدید براساس موارد زیر ممکن است کمتر یا بیشتر از قبل تراکم داشته اند:

مصرف دارو های ضد ریزش مو

درصورتی که از داروهای ضد ریزش مو از قبیل ماینکسیدیل یا فینستراید استفاده نکنید، ممکن است ریزش مو در مناطق درمان‌نشده ادامه پیدا کند.در مجموع مهم است آن چه را از درمان انتظار دارید، با پزشک خود مطرح کنید.

شما می‌توانید با استفاده از سامانه طبینجا به صورت آنلاین از متخصص پوست، مو و زیبایی ما نوبت بگیرید.

Rate this post