Deprecated: تابع noindex از نگارش 5.7.0 منسوخ شده است! به جای آن از wp_robots_noindex() استفاده نمایید. in /var/www/html/mag/wp-includes/functions.php on line 5381

مجله پزشکی و سلامت طبینجا

مراقبت از فرد مبتلا به کرونا در منزل

ممکن است اخیرا یکی از عزیزانتان به بیماری کرونا مبتلا شده باشد؛ در صورتی که بیماری خفیف باشد، طبق توصیه پزشک می‌توان درمان کرونا را در منزل پیگیری کرد. در این صورت ممکن است این سوال برایتان مطرح شود که چه اقداماتی ضروری است و چگونه می‌توانید به بهترین نحو از فرد مبتلا به کرونا در منزل نگهداری کنید. در اینجا با روش های مراقبت از فرد مبتلا به کرونا آشنا می شویم.

در متن پیش رو توصیه‌های سازمان پیشگیری و کنترل بیماری‌ها در آمریکا(CDC) را برای پاسخ به این سوال در اختیارتان قرار خواهیم داد.

چطور از فرد مبتلا به کرونا در منزل مراقبت کنیم؟

درصورتی که یکی از اطرافیانتان به کرونا مبتلا شده است و شما وظیفه مراقبت از او را در منزل یا در یک محیط غیردرمانی به عهده دارید، لازم است که توصیه‌های زیر را دنبال کنید؛ همچنین این توصیه‌ها برای فرد مبتلا اما بدون علائم هم ضروری است.

دقت کنید که افراد سن بالا و یا دارای بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر از سایرین احتمال دارد که به علائم شدید کرونا مبتلا شوند؛ این افراد لازم است درصورت بروز هر علامتی با پزشک خود مشورت کنند.

از او حمایت کنید

مراقب علائم هشداردهنده باشید

درصورتی که فرد مبتلا هر علامت شدید یا نگران‌کننده‌ای داشت با اورژانس تماس بگیرید.

تماستان را با فرد مبتلا محدود کنید

بیماری کووید- 19 زمانی به فرد دیگری منتقل می‌شود که در تماس مستقیم با یکدیگر باشند؛ قطرات تنفسی حین صحبت و حین سرفه یا عطسه به فرد دیگری منتقل می‌شود. برای همین یکی از راه‌های موثر در پیشگیری از انتقال ویروس جلوگیری از تماس مستقیم است.

مراقب فرد کرونا درصورت امکان نباید خودش جز گروه‌های پرخطر( سن بالا یا بیماری زمینه‌ای) باشد.

فرد مبتلا لازم است که خودش را قرنطینه کند

فرد مبتلا لازم است خودش را از سایر افراد خانه جدا کند

درصورت امکان بهتر است فرد مبتلا خودش را در یک اتاق جدا قرنطینه کند و در طول بیماری در آن اتاق بماند؛ درصورت امکان بهتر است فرد مبتلا سرویس بهداشتی جداگانه داشته باشد. فاصله با فرد مبتلا نباید کمتر از 2 متر شود.

درصورتی که از یک فضای مشترک استفاده می‌کنید، مطمئن باشید که هوا به خوبی در محیط جریان دارد.

پنجره‌ها را برای کمک به جریان هوا باز کنید

جریان خوب هوا به زدودن آلودگی و ویروس از محیط کمک می‌کند

از ملاقات افراد به ویژه گروه‌های پرخطر خودداری کنید.

مراقبین هم لازم است خود را قرنطینه کنند

فردی که مسئول مراقبت از بیمار مبتلا به کرونا است هم لازم است که خود را قرنطینه کند و جز درموارد ضروری و برخی شرایط خاص از منزل خارج نشود.

در اتاق یا مکانی جداگانه غذا بخورید

پیشنهاد مطالعه: تغذیه فرد کرونایی

از ماسک استفاده کنید

دست‌هایتان را به طور مرتب تمیز کنید

سطوح را ضدعفونی کنید

مراقب سلامتی خود باشید

نکته پایانی

با رعایت دستورالعمل‌ها و اصول صحیح مراقبت از فرد مبتلا به کرونا در درجه اول سلامت خود و فرد مبتلا را تضمین می‌کنید و در درجه دوم به عدم گسترش بیماری در سطح جامعه کمک می‌کنید.

شما می‌توانید با استفاده از سامانه آنلاین طبینجا از متخصص عفونی ما مشاوره بگیرید.

Rate this post