علل کجی آلت تناسلی مردان و درمان آن

0
2,858
588143.jpeg alt_text
588143.jpeg caption

نوعی از بیماری وجود دارد که باعث می شود هنگام نعوظ به علت بافت جوشگاه باقیمانده باعث کجی آلت شود یا هنگام نعوظ دچار انحنا شود. هنگامی که یک مرد نعوظ دارد حفره های داخل آلت با خون پر می شوند. در این بیماری بافت جوشگاه که پلاک هم نامیده می‌شود و روی غشا وجود دارد و جلوی راست شدن آلت را میگیرد این بافت جوشگاهی ممکن است مانع از پر شدن کامل یکی ازحفرات با خون شود و باعث کوچک شدن آلت میگردد. اگر این جوشگاه روی نوک آلت ایجاد شود که اغلب هم همینطور است الت به بالا خم می شود و اگر در انتهای آلت ایجاد شود به سمت پایین استاندارد بافت جوشگاه همچنین می تواند هم در بالا هم پایین آلت ایجاد شود که باعث می شود آلت کوتاهتر و دندانه ای شود.

 

علل کجی آلت مردان

هنوز پزشکان علت ایجاد  این بیماری را نمیدانند. برخی پزشکان تصور می‌کنند که این بافت جوشگاه ممکن است به دنبال آسیب های کوچک هنگام رابطه جنسی ناشی از ضربه ناگهانی ایجاد شده باشد اما بسیاری از مردان هیچ کدام خاطره‌ای از این آسیب را به یاد نمی آورند. این بیماری در افراد دیابتی و دارای فشار خون بالا چربی خون بالا و نوعی بیماری که به عنوان سندروم دوپویترن نامیده می شود همچنین افراد سیگاری یا افرادی که مصرف زیاد الکل دارند بیشتر دیده می‌شود. مردان مسن تر بیشتر دچار کجی آلت می شوند .گفته می‌شود که ژنتیک هم می‌تواند در این موضوع نقش داشته باشند

 

تشخیص کجی آلت در مردان

پزشکان معمولاً این بیماری را با گرفتن شرح حال دقیق از علائم و همچنین سابقه هرگونه آسیب و ما این حالت تشخیص می‌دهند و پزشکان داخل آلت داروی تاثیر می‌کنند که باعث نعوظ شود و در این زمان زاویه کجی را می بینند اگر عکسی از زمان نعوظ خود همراه داشته باشید نیازی به تزریق این دارو نخواهد بود .ممکن است پزشک برای شما درخواست سونوگرافی دهد تا بتواند محدوده اطراف را کامل ببیند. روش‌های مختلفی برای درمان کجی آلت وجود دارد برای درمان شما به اورولوژیست یا جراح کلیه و مجاری ادراری ارجاع می شوید.

 

مواردی که در کجی آلت نیاز به درمان ندارد

در صورتی که این شرایط را دارید نیاز به درمان وجود ندارد.

  • انحنا بسیار کم باشد و ایجاد درد نکند 
  • از نظر جنسی فعال نباشید 
  • در صورت داشتن رابطه جنسی به مشکل بر نخورید یا مشکل خیلی کمی داشته باشید
  • همانطور که گفته شد درمان‌های زیادی برای این بیماری وجود دارد اما معمولاً درمانهای دارویی خیلی موثر نیستند.

معمولاً از بعضی وسایل مکانیکی برای درمان استفاده می شود یکی از آنها وسیله مکانیکی هست که حدود  دو ساعت در روزدر منزل  باید روی آلت کشیده شود تا کم کم آلت را صاف نگه دارد. نوع دیگری از دستگاه ها حالت مکشی دارند و در خانه جهت صاف  و راست شدن تدریجی آلت استفاده می‌شود  از روشهایی که اشعه هم استفاده میشود که در بیمارستان یا کلینیک انجام میشود.

 

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از متخصص اورولوژی ما نوبت بگیرید.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید