موج دوم ویروس کرونا

0
919
771783.jpeg alt_text
771783.jpeg caption

ویروس کرونا به راحتی در میان افراد جامعه پخش می شود. کافیست فاصله اجتماعی خود را با فرد بیمار یا ناقل رعایت نکنید و یا دستان آلوده خود را با دهان، بینی و چشمان خود تماس دهید. ویروس ازین طریق وارد بدن شما شده و شما را مبتلا می کند. در ماه های اخیر با انجام قرنطینه، میزان ابنلا و مرگ و میر ناشی از کرونا تا حد زیادی کاهش یافت و در برخی از کشور ها به صفر رسید. اما مشکل اصلی شروع موج دوم ابتلا به بیماری COVID-19 است. حدود صد سال قبل، آنفولانزای اسپانیایی موجب همه گیری جهانی این بیماری شد و هزاران کشته بر جای گذاشت. در آن زمان، با شروع همه گیری، قرنطینه و قوانین سختگیرانه ای برای مردم وضع شد. در ابتدا بیماری به خوبی کنترل شد. پس از مدتی با کاهش آمار مرگ و میر و ابتلا،مردم تصور کردند که خطر بیماری از بین رفته است و بی مهابا به زندگی قبل خود بازگشتند. اما نتیجه چه بود، بطور ناگهانی آمار مرگ و میر و ابتلا چند برابر شد و حتی از قبل دوران قرنطینه نیز آمار فراتر رفت. این داستان، دقیقا شرایطی است که ما در آن قرار داریم. قرنطینه سه ماهه  برداشته شده، اما همچنان خطر بیماری پابرجاست. روزانه هزاران نفر را در اطراف خود میبینیم که بدون کوچکترین توجهی به قوانین پیشگیری از کرونا در اطراف ما تردد می کنند. این افراد قاتلین نامرئی هستند که من، شما و خانواده ما را در خطر مرگ قرار می دهند. پایان یافتن قرنطینه فقط برای کاهش ضرر های اقتصادی و از سرگیری تجارت و کسب و کار صورت گرفته است. اهمیت استفاده  از ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده حتی از قبل نیز بیشتر است. زیرا بعد از قرنطینه با آدم های بیشتری در تماس هستیم و به مکان های عمومی بیشتری رفت و آمد میکنیم.

نکاتی که در موج دوم کرونا باید رعایت کنیم

شاید بیماری کرونا سالها با ما باقی بماند، پس برای حفظ جان عزیزانتان نکات زیر را به خاطر بسپارید:

1. تا جای ممکن از حضور در مکان های شلوغ مانند مترو، اتوبوس و یا مکان های پر تردد خودداری کنید.

2. به هیچ وجه بدون ماسک از منزل خارج نشوید.

3. دستان خود را مرتبا با آب و صابون حداقل به مدت سی ثانیه بشویید.

4. از برگزاری مهمانی ها و مجالس غیر ضروری خودداری کنید.

5. فقط برای انجام کارهای ضروری از منزل خارج شوید.

6. مراقب کودکان خود‌باشید، کودکان بی توجه دستان آلوده خود را به دهان و چشمان خود میزنند. این وظیفه ماست که دایما دستانشان را بشوییم و از محیط های آلوده دور نگهشان داریم.

7. دست دادن، روبوسی کردن و در آغوش گرفتن عزیزانمان، بزرگترین جفا در حق آنان است.

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از پزشک متخصص ما نوبت بگیرید.

Rate this post
به عنوان یک تولیدکننده محتوای تخصصی که با اصول کپی‌رایتینگ آشناست، هدفم ایجاد محتوای اثرگذار و ارزشمند است تا نیاز شما مخاطبان را برآورده کند.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید