تشخیص اعتیاد از طریق آزمایش ادرار

0
44,646
60474.jpeg alt_text
60474.jpeg caption

اثر مواد اعتیاد آور تا چند روز در ادرار باقی می ماند و قابل تشخیص است انجام آزمایش اعتیاد برای تشخیص سلامت افراد بسیار ضروری است. اما تا چه حد می توان به آزمایش های اعتیاد اعتماد کرد؟ هر ماده اعتیاد آوری که مصرف می شود بسته به میزانی که مصرف شده است و تا زمان مشخصی داخل ادرار دفع خواهد شد. آزمایش اعتیاد با اندازه گیری این مواد در ادرار انجام می شود. اما مواد اعتیاد آور پس از گذشت مدت زمان خاصی از زمان مصرف، دیگر در ادرار وجود نخواهند داشت. بنابراین حتی با وجود اینکه فرد ماده مخدر خاصی مصرف کرده باشد با گذشت مدت زمانی خاص، آزمایش ادرار او منفی خواهد بود. امروزه روش های جایگزینی برای سنجش مواد مخدر در افراد مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش میزان ماده مخدر در مو اندازه گیری می شود. با استفاده از این روش می توان اعتیاد را تا ۹۰ روز پس از مصرف مواد مخدر تشخیص داد.

مواد قابل تشخیص در ادرار

آمفتامین ها و مت آمفتامین ها  حداکثر تا ۴ روز در ادرار قابل تشخیص خواهند بود.

متادون، هروئین و موفین تا ۳ روز ادرار قابل تشخیص هستند. البته ممکن تست متادون پس از یک روز و هروئین و مورفین پس از دو روز، در ادرار قابل تشخیص نباشد.

ماری جوآنا که به اسمی جوینت، گراس، پات یا علف نیز شناخته می شود از دو ساعت پس از مصرف تا ۴۰ روز در ادرار قابل تشخیص است.

کوکائین، کک، اسنو، کندی، کراک و بلو از ۴ ساعت پس از مصرف تا حداکثر ۴ روز در ادرار تشخیص داده می شوند.

قرص های اکستازی، اکس، اکس تی سی از دو الی هفت ساعت پس از مصرف تا حداکثر ۴ روز در ادرار ترشح شده و می توان آنها را تشخیص داد.

انجل داست و راکت فوئل که از گروه فن سیکلیدین ها هستند از ۴ ساعت پس از مصرف تا حداکثر ۱۴ روز با آزمایش ادرار قابل تشخیص هستند.

قرص های خواب آور مانند آلپرازولام و دیازپام که از خانواده بنزودیازپین ها هستند حداکثر تا ۴ روز در ادرار تشخیص داده می شوند.

قرص های ضد افسردگی مانند آمی تریپتلین از ۳ ساعت پس از مصرف تا حداکثر دو روز قابل تشخیص هستند.

پیشنهاد مطالعه: مواد مخدری که در آزمایش مشخص نمی شوند

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از پزشک متخصص نوبت بگیرید.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید