میکرونیدلینگ چیست؟

0
4,083
میکرونیدلینگ چیست

ممکن است تا به حال اسم میکرونیدلینگ به گوش شما هم خورده باشد. میکرونیدلنیگ یکی از شیوه‌های جراحی است که امروزه به طور گسترده در مطب‌های زیبایی انجام می‌شود. در متن پیش رو قصد داریم شما را با میکرونیدلینگ، فواید و عوارض آن آشنا کنیم.

مطالعه کنید: روش های جوانسازی پوست

در این مقاله می‌خوانید:

• میکرونیدلینگ چیست؟

• میکرونیدلینگ چگونه انجام می‌شود؟

• عمل میکرونیدلینگ

• محل‌های هدف برای میکرونیدلینگ

• خطرات و عوارض جانبی میکرونیدلینگ چیست؟

• پس از میکرونیدلینگ چه چیزی در انتظار شماست؟

• آماده شدن برای میکرونیدلینگ

• میکرونیدلینگ در مقایسه با ابزارهای خانگی

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یکی از شیوه‌های زیبایی است که برای بهبود مشکلات پوستی از طریق تولید کلاژن استفاده می‌شود. میکرونیدلینگ یک شیوه کمتر تهاجمی است که به آن درمان القایی کلاژن هم گفته می‌شود و در رفع آثار ناشی از آکنه و نیز استرچ مارک کمک‌کننده است.  همچنین از این روش در برخی عمل‌های ضدپیری از قبیل افتادگی پلک و لکه‌های ناشی از آفتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد. با وجود این که کلاژن در رشد مو موثر است، میکرونیدلینگ کمکی به درمان ریزش مو نمی‌کند.  چنانچه در وضعیت مناسبی از نظر سلامتی به سر می‌برید و مشکلات پوستی دارید که به درمان‌های خانگی و یا سایر درمان‌های پیشنهادی توسط متخصص پوست پاسخ نداده است، شما کاندید مناسبی برای میکرونیدلینگ هستید.  همچنین میکرونیدلینگ می‌تواند آخرین قدم پیش از انجام جراحی برای از بین بردن آثار پیری باشد. برای این که مطمئن شوید که این شیوه درمان برایتان مناسب است با یک متخصص پوست و مو در این مورد مشورت کنید.

میکرونیدلینگ چگونه انجام می‌شود؟

میکرونیدلینگ از طریق تقویت پوست با استفاده از تحریک ساخت مقدار بیشتری کلاژن کارش را انجام می‌دهد؛ آسیب سطحی واردشده به پوست طی یک جلسه میکرونیدلینگ باعث می‌شود که پوست مقدار بیشتری کلاژن تولید کند.  پوست جدید در مقابل از نظر بافتی جدید است؛ با بالا رفتن سن طبیعی است که پوست مقداری کلاژن از دست بدهد. با تشویق کردن پوست به ساخت بافت جدید، کلاژن بیشتری تولید می‌شود که خود باعث می‌شود پوست محکم‌تر بنظر برسد.

عمل میکرونیدلینگ

درطی عمل میکرونیدلینگ پزشک با کمک وسیله‌ای شبیه خودکار سوراخ‌های ظریفی روی سطح پوست ایجاد می‌کند. این سوراخ‌ها آنقدر ریز و ظریف هستند که پس از عمل با چشم دیده نمی‌شوند. پزشک ابزار را بطور یکدست بر روی پوست شما تکان می‌دهد؛ بنابراین پوست جدیدی هم که ایجاد می‌شود، یکدست خواهد بود. پیش از شروع میکرونیدلینگ پزشک از نوعی بی‌حس‌کننده موضعی بر روی پوست شما استفاده می‌کند تا میزان درد در طول عمل کم شود. بی‌حسی معمولا یک ساعت پیش از عمل تجویز می‌شود. خود فرآیند میکرونیدلینگ به طور میانگین 30 دقیقه زمان می‌برد.  درمرحله بعد پزشک ممکن است از نوعی سرم یا داروی آرامبخش برایتان استفاده کند. بطور میانگین چند ساعت درمان در مطب زمان می‌برد.

محل‌های هدف برای میکورنیدلینگ

میکرونیدلینگ اغلب در ناحیه صورت و با اهداف زیر انجام می‌شود:

• محل جوش

• لکه‌های پوستی ناشی از بالا رفتن سن

منافد بزرگ

• انواع دیگر اسکار یا زخم

علاوه بر ناحیه صورت، میکرونیدلینگ می‌تواند در سایر مناطق بدن به منظور درمان استرچ مارک مورد استفاده قرار بگیرد. نتایج حاصل از یک مطالعه نشان داده است که میکرونیدلینگ در همراهی با فیلر نقش بسزایی در کاهش استرچ مارک های شکم و ران دارد.

اسکارهای سایر نواحی بدن هم ممکن است به این شیوه قابل درمان باشد. با این حال میکرونیدلینگ اغلب برای درمان مشکلات پوستی صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خطرات و عوارض جانبی میکرونیدلینگ چیست؟

مشابه سایر شیوه‌های درمانی زیبایی میکرونیدلینگ هم بدون عارضه نیست. شایع‌ترین عارضه میکرونیدلینگ حساسیت اندک پوست بلافاصله پس از عمل است. ممکن است برای چند روز قرمزی هم داشته باشید. درصورت بروز هر یک از عوارض زیر لازم است فورا با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید:

  • خونریزی
  • کبودی
  • عفونت

اگر هر یک از شرایط زیر را دارید، ممکن است کاندید مناسبی برای میکرونیدلینگ نباشید:

• حامله هستید

• مشکل پوستی خاصی از قبیل پسوریازیس یا اگزما دارید

• زخم باز دارید

• اخیرا تخت پرتودرمانی قرار گرفته اید

• سابقه آسیب پوستی داشته اید

پس از میکرونیدلینگ چه چیزی در انتظار شماست؟

میکرونیدلینگ برخلاف جراحی پلاستیک یک روش تهاجمی نیست و بنابراین مدت ریکاوری پس از آن کوتاه است. اغلب افراد پس از گذشت مدت زمان کوتاهی می‌توانند فعالیت‌های معمول‌شان را از سر بگیرند.

ممکن است تا چند روز پس از میکرونیدلینگ کمی قرمزی و حساسیت داشته باشید؛ این یک پاسخ طبیعی در برابر آسیب به پوست در طول زمان میکرونیدلینگ است. در صورت تمایل می‌توانید بلافاصله پس از اتمام میکرونیدلینگ به محل کار یا تحصیل خود بازگردید. از آن جایی که پوست در این زمان بسیار حساس است، استفاده از ضدآفتاب ضروری است.

پس از میکرونیدلینگ بدن شروع به ساخت پوست جدید می‌کند؛ بنابراین چند هفته زمان می‌برد تا حداکثر پاسخ به درمان را ببینید.

برای باقی ماندن نتایج حاصل از درمان لازم است جلسات میکرونیدلینگ را با فواصل منظم تکرار کنید؛ پزشک در این زمینه شما را راهنمایی می‌کند.

آماده شدن برای میکرونیدلینگ

پیش از انجام میکرونیدلینگ با پزشک خود مشورت کنید تا توصیه‌های لازم را دریافت کنید. پزشک از شما درباره سابقه بیماری‌های قبلی از جمله بیماری‌های پوستی و داروهای در حال مصرف سوال می‌کند؛ ممکن است لازم باشد مصرف برخی داروها را از قبیل ایبوبروفن و یا داروهایی که به درمان آکنه کمک می‌کنند، پیش از عمل قطع کنید. پزشک ممکن است توصیه به قطع رتینوئید موضعی پیش از انجام میکرونیدلینگ کند تا از بروز عوارض جانبی عمل پیشگیری شود.

میکرونیدلینگ جز کارهای زیبایی محسوب می‌شود و بنابراین اغلب تحت پوشش بیمه‌های درمانی قرار نمی‌گیرد. پزشک در مورد هزینه‌های میکرونیدلینگ، تعداد جلسات موردنیاز و سایر کارهایی که لازم است انجام دهید، شما را به طور کامل راهنمایی می‌کند.

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ در مقایسه با ابزارهای خانگی

میکرونیدلینگ درمانی است که در مطب پزشک و توسط افراد باتجربه در این زمینه انجام می‌شود. با این حال برخی افراد ترجیح می‌دهند برای صرفه جویی در هزینه‌ها از دستگاه‌های خانگی استفاده کنند. با این حال دستگاه‌های خانگی به اندازه دستگاه‌های مطب پوست را خراش نمی‌دهند.

با این که بنظر می‌رسد این شیوه درد کمتری ایجاد می‌کند، اما در مقابل نتایج یکسانی هم دریافت نمی‌کنید. کاری که در مطب زیبایی انجام می‌شود با هدف جوانسازی پوست انجام می‌شود. چناتچه دنبال بیشترین پاسخدهی به درمان و نتایج طولانی مدت هستید، انجام میکرونیدلینگ در مراکز تخصصی پوست و زیبایی توصیه می‌شود.

شما می‌توانید با استفاده از سامانه طبینجا به صورت آنلاین از متخصصین پوست، مو و زیبایی ما نوبت بگیرید.

5/5 - (7 امتیاز)

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید