علل کاهش میل جنسی در خانم ها

0
3,068
144871.jpeg alt_text
144871.jpeg caption

از آنجایی که رضایت جنسی نقشی اساسی در احساس خوب بودن فیزیکی و روانی زنان ایفا می کند بنابراین درمان کاهش میل جنسی زنان نیز به اندازه سایر اختلالات روحی و جسمی اهمیت دارد. میل جنسی خانم ها بطور طبیعی در طی سال تغییر می کند. افزایش و کاهش آن با شروع و یا پایان رابطه عشقی و یا تغییرات اساسی در زندگی مانند بارداری، بیماری و یا یائسگی هماهنگ می باشد. برخی از داروها خصوصا داروهایی که برای درمان اختلالات خلقی استفاده می شوند (مثل داروی فلوکستین) نیز از دیگر علل کاهش میل جنسی در خانم ها هستند.

علل کاهش میل جنسی در خانم ها

عوامل زیادی در کاهش میلی جنسی در خانم ها دخیل هستند مانند :

1. محیط فرهنگی که فرد در آن رشد می کند.

در برخی از مذاهب و اعتقادات فرهنگی باورهای در مورد آناتومی بدن زنان وجود دارد که از نسلی به نسلی دیگر منتقل می شود. محیط خانواده و فرهنگی که فرد در آن بزرگ می شود در جنبه روانی میل جنسی زن تاثیر چشمگیری دارد. اگر درمحیط  فرهنگی به گونه ای باشد که زن از بدن خود شرم داشته باشد و ابراز میل جنسی توسط زن نکوهیده شود، بسیار محتمل است که فرد دچار میل جنسی پایینی شود.

2. استرس

کاهش میل جنسی در بانوان

استرس یکی از شایعترین علل میل جنسی پایین در خانمهاست. عوامل استرس زایی که سبب کاهش میل جنسی در خانم ها می شود شامل مشکلات مالی، استرس های محل کار، مشکلات احساسی در روابط عاشقانه (نبود حمایت روانی و یا مشکلات حل نشده در رابطه)، مشکلات خانوادگی (مشغله فرزندان، بارداری، حمایت نشدن در انجام کارهای خانه) می باشد.

3. بیماری ها

کاهش میل جنسی

• هر بیماری که به دستگاه تناسلی آسیب وارد کند با کاهش خونرسانی به این ناحیه باعث کاهش میل جنسی می شود ( مانند هیسترکتومی).

• بیماری های مزمن مانند دیابت، اختلالات تیروئید، کم خونی، اختلالات عصبی:

این بیماری ها در عملکرد طبیعی بدن اختلال ایجاد کرده و موجب کاهش میل جنسی می شوند.

• بیماری های روانی.

اختلالات اضطرابی و افسردگی از علل نارضایتی جنسی بین زوجین هستند. این بیماری ها انرژی بدن را کاهش داده و سبب احساس خستگی و کاهش میل جنسی می شود. علاوه براین داروهایی که در درمان اختلالات روانی مورد استفاده قرار می گیرند( داروهای ضد افسردگی مانند فلوکستبن) نیز از علل کاهش میل جنسی هستند.

4. اختلالات هورمونی

کاهش میل جنسی

بهم ریختن تعادل  هورمون های بدن مانند  استروژن، تستوسترون، هورمون تیرویید و کورتیزول  نیز بر میل جنسی تاثیر می گذارد. هورمون کورتیزول در شرایط استرس زا ترشح شده و اگر فرد دائما در محیطی استرس زا قرلر داشته باشد افزایش ایت هورمون سبب احساس خستگی و بی قراری در او شده و میل جنسی کاهش می یابد. استروژن هورمون اصلی است که بر سلامت زنان تاثیر می گذارد. افزایش یا کاهش بیش از حد سطح این هورمون میل جنسی را کاهش داده و سبب تغییرات خلق در فرد می شود. پایین بودن سطح هورمون تیروئید نیز باعث احساس خستگی و بد خلقی می شود و درنتیجه میل جنسی کاهش می یابد.

5. مصرف سیگار و الکل

مصرف بیش از حد سیگار و الکل در مدت طولانی سبب کاهش میل جنسی شده و ناتوانی جنسی نیز ایجاد می کند. الکل همچنین سبب ناباروری نیز می شود.

6. مشکلات روحی روانی

• کمبود اعتماد به نفس

زنان نیاز دارند که دوست داشته شوند و از بدن آنها تعریف شود تا بتوانند زندگی جنسی سالمی داشته باشند. اگر فرد نسبت به اندام خود اعتماد به نفس نداشته باشد میل جنسی او کاهش می یابد.

• ضربه های روحی و مورد سواستفاده قرار گرفتن

اگر زن در رابطه ای قرار بگیرد که چه از نظر روحی و چه از نظرجسمانی مورد سواستفاده قرار بگیرد میل جنسی او کاهش می یابد

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از پزشک متخصص نوبت بگیرید.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید